Colegiul Medicilor solicită măsuri pentru combaterea certificatelor false de imunizare

Potrivit unui comunicat al CMR, se solicită măsuri pentru combaterea certificatelor false de imunizare.

CMR condamnă acţiunile care pot pune în pericol sănătatea publică şi solicită autorităţilor competente să verifice cât mai rapid aceste informaţii şi să ia măsurile legale care se impun.

În opinia reprezentanţilor medicilor, persoanele vinovate trebuie să răspundă mai ales în contextul în care vorbim despre lucruri care vizează sănătatea publică.

De asemenea, CMR consideră că activităţile din cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare, precum şi lupta împotriva pandemiei de COVID-19, nu pot fi în nici un caz asociate cu aceste situaţii punctuale.

Este foarte grav că, în timp ce unii colegi medici, şi nu numai, şi-au dat viaţa în încercarea disperată de a lupta împotriva acestei pandemii, uneori cu mâinile goale, în momentul în care avem cel puţin o soluţie prezentată la nivel internaţional că poate contribui la stoparea acestei pandemii, să auzim de cazuri ale unor oameni ajunşi în stare critică în terapie intensivă, şi care, deşi apăreau că sunt vaccinaţi, în realitate nu fuseseră”, a declarat Daniel Coriu, preşedintele CMR.

Biroul Executiv al CMR face un apel la membrii săi ca în cazul în care primesc sau află de astfel de solicitări să se adreseze autorităţilor.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole