Coliziune între două trenuri la metrou Timpuri Noi

Publicat: 27 feb. 2024, 20:13, de Vasile Bahrim, în News
Coliziune între două trenuri la metrou Timpuri Noi

Un incident neobișnuit, dar fără urmări grave, a avut loc marți seară în rețeaua de metrou din Capitală. Două trenuri de metrou s-au ciocnit în stația Timpuri Noi, după ce una dintre garnituri a intrat pe linia deja ocupată de cealaltă. Din fericire, Metrorex a confirmat că incidentul nu s-a soldat cu victime.

Incidentul a stârnit îngrijorare printre pasagerii prezenți în stație și în trenuri, însă răspunsul rapid al echipelor de intervenție și măsurile de siguranță implementate au prevenit orice posibilă tragedie. Autoritățile au demarat o investigație pentru a determina circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a identifica eventualele deficiențe în sistemul de siguranță care ar putea fi îmbunătățite pentru a preveni repetarea unui astfel de incident.

Metrorex a asigurat că va lua toate măsurile necesare pentru a garanta siguranța călătorilor și a solicitat publicului să păstreze calmul și să urmeze instrucțiunile personalului de la fața locului. Circulația trenurilor de metrou a fost temporar afectată, dar eforturile se concentrează pe reluarea în siguranță și cât mai rapidă a serviciilor obișnuite de transport.

Acest incident reamintește importanța respectării stricte a protocoalelor de siguranță și a nevoii continue de investiții în întreținerea infrastructurii de transport.