Colonel din Jandarmerie, trimis în judecată pentru agresiune sexuală (VIDEO)

Colonelul Marcel Florișteanu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuala. El este acuzat că a încercat să sărute cu forța o subalternă. Patru femei și-ar fi dat demisia din cauza comportamentului său. Mărturiile video ale uneia dintre victime sunt halucinante.

Procurorii militari din Cluj Napoca au dispus trimiterea în judecată a dosarului în care era urmărit penal fostul inspector al Jandarmeriei Maramureş, colonel Marcel Florişteanu. Cauza penală se va judeca pe fond la Tribunalul Militar Cluj Napoca, potrivit publicației vasiledale.ro.

Marcel Florișteanu a fost acuzat, în luna noiembrie 2022, de o subalternă că a fost chemată în birou, unde după ce au discutat câteva minute, a încercat să o sărute cu forța.

Potrivit datelor dindosar, acesta a ordonat telefonic angajatei de la Resuse Umane să se prezinte la el în birou. Aceasta s-a conformat, iar după ce a chestionat-o pe jandarmeriță în legătură cu activitatea șefei Serviciului Resurse Umane, s-a apropiat de ea și a prins-o de mijloc cu o mână și a tras-o spre el, iar cu cealaltă i-a prins fața, cu intenția de a o săruta. Femeia s-a opus și a plecat din biroul lui plângând, iar după aceea i-a făcut plângere.

De altfel, din cauza comportamentului colonelului, patru femei și-au dat demisia din cadrul Jandarmeriei, scrie surda citată.

Colonelul Marcel Florișteanu a fost plasat sub control judiciar.

Urmăriți mai jos mărturiile uneia dintre victime.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole