Comandant militar din regiunea Harkov, capturat de ucraineni

Ofițerii de informații ucraineni împreună cu membri din Garda Națională susțin că anihilat o unitate de pușcași marini din Flota de Nord a Marinei Ruse și l-au capturat pe unul dintre comandanți, în regiunea Harkov.

„Grupul de recunoaștere al Direcției Principale de Informații „Cedru” a desfășurat o operațiune specială în satul Dementiyivka, raionul Dergachi, regiunea Harkov. A fost găsită o mare unitate de ocupanți, care se afla în clădiri distruse. 36 de ocupanți au fost uciși și mulți alți ruși au fost răniți”, a transmis luni Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Comandantul de pluton Stanislav Trutnev (foto), un veteran ce a luptat și în Siria, a fost rănit și capturat.

Potrivit informațiilor, el a fost originar din regiunea Zaporijia, fiind născut aici, în 1989. Face parte din detașamentul Forțelor Speciale 140 din Flota de Nord a Marinei Ruse.

În prezent, prizonierul se află într-una dintre instituțiile medicale din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...