Scandal în plină stradă! Comediantul „Micutzu”, implicat într-un conflict cu patru bărbați

În noaptea de 15 spre 16 august 2021, în jurul orei 00.00, printr-un apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

UPDATE. Potrivit Ziare.com, bărbatul agresat este Cosmin Nedelcu, cunoscut și sub numele de „Micutzu”, un comediant de stand-up. Cosmin Nedelcu se afla la o terasă din centrul Capitalei. La un moment dat, pe lângă restaurantul unde acesta se afla a trecut un grup de bărbați. Aceștia l-ar fi jignit pe Cosmin Nedelcu. Actorul a reacționat și a început să se certe cu cei patru bărbați.

Știre inițială

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe, iar 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...