Compania Amazon a primit aprobarea FCC de a monitoriza somnul oamenilor!

Amazon a primit aprobarea FCC (Comisia Federală de Comunicații din SUA) de a monitoriza somnul oamenilor prin intermediul unui radar, informează Business Insider.

Descrierea Amazon a device-ului propus este aceea că va folosi senzori radar pentru pentru control fără atingere. De asemenea, dispozitivul va fi static și capabil să monitorizeze somnul, dar și alte activități, printr-o tehnologie tridimensională.

Compania a depus cererea către FCC luna trecută și susține că acest dispozitiv va ajuta oamenii în diverse domenii, inclusiv igienă. Cel mai probabil este vorba despre dispozitivul „Brahms” – un nume de cod dat de Amazon pentru un proiect la care lucrează de mai multă vreme.

Nu va fi primul dispozitiv care are drept scop declarat monitorizarea stării de sănătate a oamenilor. Compania pune la dispoziția publicului și un smartwatch – Halo. Cei de la Amazon nu sunt străini nici de ceea ce reprezintă tehnologia biometrică; unele magazine Whole Foods (brand deținut de Amazon) oferă posibilitatea de a plăti scanându-și palma, potrivit stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj păstorită de SRI denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...