Compania Disney va suspenda toate afacerile în Rusia

The Walt Disney Company va suspenda toate afacerile în Rusia, ca urmare a „invaziei neprovocate din Ucraina”, potrivit unui purtător de cuvânt, scrie Variety.

Săptămâna trecută, gigantul media şi de divertisment anunţa planuri de a opri lansările de noi filme în Rusia, dar acum compania face paşi către închiderea operaţiunilor în această ţară.

Disney are mai multe canale de linie şi mărci de produse de consum în toată Rusia, precum şi un port de croazieră situat în Sankt Petersburg.

„Având în vedere atacul necruţător asupra Ucrainei şi escaladarea crizei umanitare, luăm măsuri pentru a întrerupe toate celelalte afaceri din Rusia. Acest lucru include conţinut şi licenţă de producţie, activităţi Disney Cruise Line, revista National Geographic şi tururi, producţii de conţinut local şi canale liniare”, a transmis purtătorul de cuvânt. „Unele dintre acele activităţi de afaceri le putem şi le vom întrerupe imediat. Altele – precum cum ar fi canale liniare şi anumite licenţe pentru conţinut şi produse – vor dura timp având în vedere complexitatea contractuală”.

Comunicatul Disney subliniază că personalul din Rusia va continua să fie angajat. 

„Chiar dacă întrerupem aceste afaceri, rămânem angajaţi faţă de colegii noştri dedicaţi din Rusia, care vor rămâne angajaţi. Şi continuăm să lucrăm cu partenerii noştri din ONG-uri pentru a oferi ajutor urgent şi alte asistenţe atât de necesare refugiaţilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...