Compania SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își intensifică eforturile pentru un mediu mai curat și sustenabil

Publicat: 25 feb. 2024, 00:47, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Compania SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își intensifică eforturile pentru un mediu mai curat și sustenabil
Compania SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își intensifică eforturile pentru un mediu mai curat și sustenabil

Reprezentanții companiei SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. au confirmat angajamentul ferm al echipei lor în ceea ce privește furnizarea de servicii de calitate și informații utile privind colectarea separată a deșeurilor. Într-un comunicat de presă recent, aceștia au subliniat eforturile constante depuse de colegii lor din teren, precum și implicarea celor responsabili de menținerea legăturii cu beneficiarii și de informarea acestora.

Planurile pentru anul curent au început să prindă contur, ținând cont de feedback-ul primit de la clienți și de ultimele noutăți în domeniu. Compania a inițiat diverse proceduri de informare a clienților, inclusiv prin Ghidul de colectare selectivă a deșeurilor, Informarea privind colectarea deșeurilor voluminoase și proiectul „Plătește pentru cât arunci”.

”Campaniile de informare ale societății nu se opresc aici, întrucât aceștia și-au propus să urmărească cu sârguință țintele de reciclare, conform Directivei EU 2018/851, parte a Planului European pentru o Economie Circulară, potrivit căreia până în 2025, noile ținte de reciclare a deșeurile municipale ale Românei se traduc prin atingerea unui procentaj de 55% din greutatea totală a deșeurilor municipale, iar până în anul 2030 la 60 %.

Astfel că în ciuda rezervelor care apar pe parcurs, reprezentanții societății sunt pregătiți să sprijine la nivel intern, eforturile depuse la nivel extern de actorii implicați pe scena de specialitate, urmând exemplele statelor mai mult sau mai puțin vecine care se mențin pe locurile fruntașe în topuri țărilor cu rata de reciclare substanțială.”, se arată în comunicatul de presă emis de SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.

Compania subliniază importanța colaborării între cetățeni, colectori și reciclatori pentru atingerea acestor obiective ambițioase. Prin intermediul unui apel adresat comunității, SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își reiterează angajamentul de a oferi servicii legale și de cea mai înaltă calitate, îndemnând locuitorii sectorului să se alăture lor în efortul pentru un mediu mai curat și mai sănătos.