Conacul deținut de Jennifer Aniston și Brad Pitt s-a vândut cu 32,5 milioane dolari

Cea mai mare piață pentru imobiliarele de lux rămâne cea din Statele Unite ale Americii, unde cumpărătorii au acces și la proprietăți deținute de vedete și personalități. Una dintre ultimele tranzacții este cea a conacului deținut la începutul anilor 2000 de Jennifer Aniston și Brad Pitt, vândut acum cu 32,2 milioane dolari, conform Top-ten-real-estates-deals.

Conacul din Beverly Hills, de puțin peste o mie de metri pătrați, a fost construit în 1934 de actorul Fredric March, fiind prima vilă de acest tip din zonă. Jen și Brad au cumpărat proprietatea puțin după căsătoria din 2000 și a fost deținută până în 2006, la un an după divorț.

Cei doi nu au locuit prea mult în vilă dat fiind că după achiziționare a intrat într-o perioadă de renovare care a durat trei ani. Printre schimbările care s-au păstrat și acum se află înlocuirea podelei din bucătărie cu marmură încălzită, adăugarea unei săli de cinema și construirea unui bar cu podele de 200 de ani recuperate dintr-un castel francez.

Jen și Brad au plătit 13,5 milioane dolari pentru conac la achiziția din 2001 și au vândut-o în 2006 cu 26 milioane dolari către Jonathan Brooks, șeful unui hedge fund.

Proprietatea a revenit pe piață pentru vânzare anul trecut, fiind listată la prețul de 56 milioane dolari. Prețul a fost redus la 44,5 milioane dolari în martie 2020 și s-a vândut cu 32,5 milioane dolari într-o tranzacție off-market.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...