Concert extraordinar Garou pe 25 octombrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19.00: Cine este Garou

Garou este artistul care vine pe 25 octombrie la București, nerăbdător să-și întâlnească fanii! El va prezenta la Sala Polivalentă din Capitală, de la ora 19, la data amintită, un eveniment extraordinar „GAROU IS BACK” ca parte a turneului mondial. 

Garou este poate unul dintre cei mai strălucitori, mai fermecători si mai carismatici cântăreți ai lumii francofone din ultimele două decenii. Marele lui talent este bine cunoscut publicului din întreaga lume, iar vocea răgusita si sexy, imaginea macho și romantismul fac sa bata intens inimile femeilor.

La sfârșitul anilor 90, a intrat în spatiul muzical incălcand toate canoanele: în 1997 rolul Quasimodo din musicalul „Notre Dame de Paris” l-a transformat dintr-un artist necunoscut din Quebec, în vedetă mondială.

Garou are in palmares zece albume de studio, concerte in locatii prestigioase, duete cu vestiti muzicieni pop (Celine Dion, Robbie Williams, Rob Thomas și multi altii), prestatia la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, jurat în versiunea franceză a emisiunii „Voce”, actor in filme, precum și participarea la programul celebrului Cirque du Soleil.

Garou reia turneul „ Garou is back”

În 2022, Garou reia turneul „Garou is back”, fiind amânat anterior din cauza pandemiei. Întoarcerea în toate sensurile cuvântului – viața continuă! Garou este întotdeauna recunoscut și imprevizibil.

Programul include hituri din diferiți ani, compoziții rock din repertoriul „marilor” și melodii în stilul soul din cel mai recent album Soul City. Soul în traducere inseamna „suflet”, iar Garou depune tot sufletul în aceste compoziții. Soul City este o călătorie în trecut, în acea perioadă în care tânărul artist necunoscut interpreta in mici localuri ( baruri), iar vocea sa unica de bariton, cu raguseala caracteristică, se îmbina de minune pentru compozitiile funk, soul, rhythm & blues. Cu trecerea anilor, popularitatea a crescut, dar soul-ul, ca stil și atitudine, a rămas. Se pare că experimentul a funcționat.

Bilete la concert Garou: Cât costă și unde se găsesc 

Din spusele lui Garou, care de câțiva ani, nu a înregistrat discuri noi, Soul City i-a trezit dorința de a crea și lansa albume noi. Sufletul lui a întinerit.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Intrarea copiilor până la varsta de 5 ani inclusiv, însoțiți de părinți, este liberă. Biletele se găsesc la Sala Polivalenta și online pe eventim.ro, și costă categoria 1 – 250 lei, categoria 2 – 200 lei, categoria 3 – 150 lei. Biletele deja vândute rămân valabile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...