Concertul lui Travis Scott s-a transformat într-o adevărată tragedie: Opt persoane și-au pierdut viața

Cel puțin opt persoane au murit și alte zeci au fost rănite după îmbulzeala produsă la concertul suținut de Travis Scott la Texas.

Incidentul a început în jurul orei 21:15, vineri (02:15 GMT sâmbătă), a declarat șeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, potrivit BBC.

Panica a izbucnit după ce mulțimea( aproximativ 50.000 de persoane) a început să se îndrepte spre fața scenei la Festivalul Astroworld al rapperului Travis Scott, au declarat oficialii de urgență. Unsprezece persoane au fost duse la spitale în stop cardiac și opt au murit. Unele victime au vârsta de 10 ani.

Inimile noastre sunt frânte. Oamenii merg la aceste evenimente căutând un timp bun, o șansă de a se relaxa, de a-și face amintiri – nu este genul de eveniment la care te duci unde te aștepți să afli despre decese”, a declarat Lina Hidalgo, judecătorul județului Harris County.

Potrivit Houston Chronicle , Travis Scott, care a fondat festivalul, s-a oprit de mai multe ori în timpul spectacolului său când a văzut fani în dificultate în apropierea scenei.

Rapperul a cerut securității să se asigure că sunt bine și să-i ajute să iasă din mulțime. Unii internauți consideră totuși faptul că Travis Scott și-a continuat concertul fără a-l interesa de tragedia produsă.

sursa: TikTok

Organizatorii au oprit evenimentul când a fost evident că multe persoane au fost rănite, dar amploarea victimelor a copleșit rapid instituțiile medicale existente, a adăugat șeful pompierilor.

Concertul a fost în cele din urmă întrerupt.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole