Concertul trupei Iron Maiden la Romexpo. Joi, tramvaiele 41 și autobuzele 105, 131, 330, 331 şi 335 vor circula până la ora 24:00

Liniile 41, 105, 131, 330, 331 şi 335 vor funcţiona cu un program de circulaţie prelungit, joi, 26 mai, având în vedere concertul trupei „Iron Maiden”, ce va avea loc la Complexul Romexpo, a anunțat, miercuri Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Tramvaiele liniei 41 şi autobuzele liniilor 105, 131, 330, 331 şi 335 vor circula până la ora 24:00, la un interval de 10 minute. În plus, călătorii mai pot utiliza şi vehiculele liniei 783, care funcţionează şi pe timp de noapte.

„Măsura a fost decisă pentru asigurarea transportului spectatorilor care vor asista la concertul trupei „Iron Maiden”, ce va avea loc la Complexul Romexpo, cu începere de la ora 19:30″, se menţionează în comunicat.

Joi, de la 19:30, la Romexpo

Spectacolul de la Complexul Romexpo va fi deschis la ora 19,30 de Lord of the Lost, iar de la ora 20,50, timp de două ore, va cânta Iron Maiden.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18,00. Organizatorii informează că este interzis accesul în spaţiul concertistic cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.

De asemenea, organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi primul ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor sub doi ani este permis gratuit doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil, iar accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenta la concert a copiilor fără căşti de protecţie. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...