Condiția în care Gabriela Firea va participa la dezbateri electorale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va participa la dezbateri cu contracandidații săi la Primăria Capitalei numai dacă aceștia vor prezenta public teste covid și antidrog la zi.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a declarat, joi seară, la Antena 3 ca va participa la dezbateri electorale însă nu știe dacă va veni și Nicușor Dan „probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv”.

Nicușor Dan a avut o conferință de presă sâmbătă în care a denunțat „minciunile” PSD, inclusiv aceea că un membru al echipei sale de campanie ar fi fost infectat cu Covid-19.

„Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect”, a spus sâmbătă dimineață Nicușor Dan.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...