Conducerea Economat Sector 5, demisă de Consiliul Local

Consiliul Local Sector 5 a votat, miercuri, în unanimitate, schimbarea conducerii societății Economat Sector 5. În funcția de director al companiei a fost numit, pentru 3 luni, consilierul personal al primarului Cristian Popescu Piedone, Gabriel Crețu.

”La solicitarea primarului Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu, Consiliul Local a votat astăzi, 30.12.2020, în unanimitate, HCL nr. 229/30.12.2020, care prevede schimbarea directorului general al Economat Sector 5 SRL şi a Consiliului de Administraţie al societăţii. Tot în cadrul şedinţei de Consiliu de astăzi, generalul Gabriel Creţu, consilier personal al primarului, a fost numit în funcţia de director general al Economat Sector 5 SRL pentru o perioadă de trei luni”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 5.

Totodată, consilierii locali ai Sectorului 5 vor solicita în perioada imediat următoare şi un audit extern la societatea Economat Sector 5 SRL.

”Le mulţumesc tuturor consilierilor locali pentru că au dat dovadă de solidaritate în interesul cetăţeanului pentru aflarea adevărului. Începând de astăzi, domnul Leonard Petre nu mai este director general al Economat SRL. Începând de astăzi, Economatul nu va mai risipi banul public. Noua conducere va prezenta un raport al activităţii societăţii în faţa consilierilor la cel mult două săptămâni”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole