Conducerea operativă a SRI a fost avansată la foc automat

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a avansat în grad întreaga conducere militară operativă a Serviciului Român de Informații (SRI).

Potrivit informațiilor publicate în Monitorul Oficial, cei patru șefi operativi ai SRI din spatele directorul Eduard Hellving au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României.

Astfel, prim adjunctul directorului SRI, Răzvan Ionescu, a primit cea de a patra stea de general, iar ceilalți trei adjuncți ai lui Hellving, Romeo Bizadea, Adrian Ciocîrlan și Răducu Stancu, au luat cea de a treia stea de general.

Practic, din 2017, după trecerea în rezervă a lui Florian Coldea și a echipei sale, au fost puși în funcție cei patru adjuncți de azi ai lui Hellving care au fost avansați acum în grad cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...