Confuzie în rândul coordonatorilor AUR din București: Funcțiile deținute devin neclare

Publicat: 21 apr. 2024, 19:22, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Exclusiv
Confuzie în rândul coordonatorilor AUR din București: Funcțiile deținute devin neclare

Coordonatorii AUR par să fi ”uitat” brusc ce funcții ocupă în partid, iar confuzia este la cote maxime în rândul membrilor și al opiniei publice. După dezvăluirile recente ale Ziarului Puterea, care au scos la iveală că secretarele și chiar șoferii de partid au fost numiți peste noapte în funcții de conducere, tensiunile cresc cu fiecare zi ce trece.

În urma acțiunii neobișnuite a conducerii AUR, secretarele și șoferii au fost promovați rapid la statutul de președinți interimari în toată țara. Această mișcare a stârnit un val de critici și nemulțumiri atât în interiorul partidului, cât și în rândul publicului larg.

Ziarul Puterea a solicitat clarificări tuturor coordonatorilor de sectoare din filialele AUR București cu privire la funcțiile deținute în partid, însă, surprinzător, nimeni nu a răspuns solicitărilor în aproape 24 de ore.

Se pare că peste 41 de președinți interimari au fost numiți în total, cu puterea de a depune liste pentru diverse scopuri. Această acțiune a ridicat semne de întrebare cu privire la legalitatea numirilor și la transparența procesului decizional în interiorul partidului.

În plus, informațiile obținute dezvăluie că majoritatea celor promovați sunt persoane care lucrau în secretariatul general al partidului sau erau angajați ai Parlamentului. Chiar și un șofer a fost ridicat în funcție de conducere în filiala AUR din Iași.

Printre numirile controversate se află și cea a secretarei Magda în Sectorul 1, care ar avea „bucurii” la Secretarul General al partidului. În Sectorul 3, Ecaterina Odajiu a fost numită președinte interimar, iar soțul ei este Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al AUR, care a fost surprins anterior cu substanțe interzise la intrarea în Parlament.

În Sectorul 6, secretara Stela Florea a fost promovată ca președinte interimar, deși aceasta candidase la alegerile parlamentare din 2020.

Aceste numiri neobișnuite au declanșat un val de critici și nemulțumiri în rândul membrilor partidului și al opiniei publice. Mulți se întreabă acum care este direcția și credibilitatea AUR, odată cu astfel de decizii controversate și aparent arbitrare.

Deși conducerea AUR a încercat inițial să minimalizeze situația, considerând aceste numiri drept o greșeală, nemulțumirile persistă și tensiunile rămân la cote înalte. Criza internă din AUR pare să se agraveze, iar viitorul partidului este acum mai incert ca niciodată.

Citște știrea aici: Scandal în AUR: Secretarele și șoferii numiți președinți de partid în întreaga țară!