Conserve cu carne stricată în ajutoarele venite de la UE

Românii au fost obișnuiți să primească ajutoare de la Uninuea Europeană de slabă calitate, însă de această dată au avut o mare surpriză, carne din conserve era deja stricată.

Unul dintre produsele care se aflau pe lista celor acordate de Comunitatea Europeană în cadrul programului social PEAD pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe a fost distribuit către întreaga populație, chiar dacă s-au ridicat anumite suspiciuni cu privire la siguranţa consumului.

Un reprezentant AUR din județul Vrancea a semnalat această problemă, însă după câteva zile niemeni nu a fost în stare să dea nciiun răspuns.

„Conserve cu carne stricată în ajutoarele UE, distribuite în Vrancea!

Actuala guvernare PSD, PNL și UDMR, împarte în județul Vrancea, com. Păunești, cutii cu ajutoare umanitare, desigilate, cu produse lipsă și conserve cu carne stricată.

Acesta este respectul pentru demnitatea umană oferit de guvernarea PSD, PNL și UDMR .

Oferirea de alimente expirate sau în stare proastă este o lipsă de respect față de persoanele care primesc aceste ajutoare.

Persoanele aflate în nevoie merită să primească produse de calitate, care să le ofere nutriția și sănătatea necesare”, a scris Robert Ignat, președintele AUR din comuna Păunești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...