Continuă jaful banilor publici la CSM București: Remunerație lunară de 8.000 de euro pentru o junioare de la handbal

Ceea ce se întâmplă în această perioadă la Clubul Sportiv Municipal (CSM) București demonstrează că edilul general Nicușor Dan continuă metodele Gabrielei Firea de „tocare” fără număr a banilor bucureștenilor pe același model ca și Gabriela Firea.

Echipa de handbal feminin a Primăriei Capitalei a devenit o „Mecca” pentru jucătoarele străine pentru remunerațiile uriașe achitate din banii bucureștenilor, dar, în același timp, a ajuns să schimbe, din șase în șase luni, jucătoarele mai ceva decât tricourile de antrenament. Ultima „performanță” de risipirea banilor bucureștenilor omologată de Gabriela Szabo, directorul general al CSM București impus de fostul edil PSD, Gabriela Firea, a fost remunerația lunară exorbintantă achitată pentru o jucătoare de doar 18 ani. Este vorba de Alisia Maria Gogârlă, născută pe 17 ianuarie 2003, fiica fostei handbaliste Simona Gogârlă, care a fost transferată în această vară la CSM București de la Corona Brașov.

În mărinimia sa, Gabriela Szabo și preparatorul fizic ajuns „selecționer” la CSM București, Adrian Vasile, au decis ca Alicia Maria Gogârlă să fie remunerată lunar, cu nici mai mult, nici mai puțin, de 8.000 de euro.

Această remunerație exorbitantă pentru jucătoarea de handbal de doar 18 ani este cea mai mare din tot handbalul feminin mondial la această vârstă și, incredibil, această sumă este achitată din banii bucureștenilor. Dar nu e prost cine cere, ci cine dă, adică Gabriela Szabo dă salarii fără număr din banii bucureștenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole