Contractul Primăriei Sector 1 cu Romprest „nu există”, deci e prezentat public pe site-ul Primăriei

La câteva ore după ce Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că documentul cu operatorul de salubritate „nu există”, echipa de comunicare a Primăriei l-a prezentat public, împreună cu anexele.

Astăzi am aflat ceva incredibil: Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest Service S.A. NU EXISTĂ! Da, ați citit bine. Înțeleg că domnul premier s-a poziționat public cerând ambelor părți (primărie și companie) să respecte înțelegerile contractuale (reguli făcute în 2008 de PNL). Dar ce ne facem dle. premier dacă nu există contract?! Nu credeți așa ceva, nu?”, susținea joi Armand, într-o postare pe Facebook.

Aceasta susține că două sentințe judecătorești definitive și irevocabile au constatat că acest contract a fost încheiat fraudulos și l-au anulat.

„Era pe când nu s-a văzut, azi îl vedem și nu e”

Păstrând această linie, reprezentanții Primăriei S1 au prezentat totuși contractul „care nu există” cu Romprest și toate actele adiționale ale acestuia, pe site-ul Primăriei.

Pentru că nu avem nimic de ascuns, am dispus transparentizarea totală a relației contractuale dintre Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest. Fostele administrații au ținut la secret multe dintre prevederile acestui contract, în special actele adiționale. Până în prezent, nimeni nu a știut exact cât plătea primăria pentru serviciile de salubrizare și cum s-a ajuns ca Sectorul 1 să plătească cel mai mare tarif din România pentru acest serviciu. Începând de astăzi, aceste informații sunt „la liber” pentru oricine„, a explicat gestul primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole