Copreşedintele USR PLUS Bucureşti: Vlad Voiculescu va fi viceprimar

Vlad Voiculescu va fi viceprimarul Capitalei, spune copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Claudiu Năsui.

„În CGMB, din calculele noastre, avem majoritate împreună cu PNL şi aşa că angajamentele noastre vor fi toate puse în practică. Vlad Voiculescu va fi viceprimar, de la PNL aşteptăm o propunere de viceprimar şi aşteptăm să intrăm în muncă din prima zi. La nivelul filialei Bucureşti vom crea o celulă de suport pentru consilieri şi pentru toate funcţiile acestea tocmai ca să ajutăm cât mai mult colegii noştri care sunt acolo să-şi îndeplinească obiectivele şi să reuşim până la urmă să aducem revoluţia bunei guvernări cât mai repede în Bucureşti”, a declarat Claudiu Năsui, luni, într-o conferinţă de presă.

Năsui a mai adăugat că Vlad Voiculescu știe cel mai bine ce înseamnă un sistem de sănătate funcțional.

„Avem un om extraordinar, pe Vlad Voiculescu, care ştie, probabil, cel mai bine din toată ţara ce înseamnă sistem de sănătate funcţional, cum arată cel din România şi cum să ajungi, de la ce avem acum, la ce ar trebui să avem. (…) Urmare a rezultatelor de ieri, avem şi mai mulţi consilieri şi în Consiliul general şi în toate consiliile de sector decât am avut în 2016 şi a doua veste bună e că, împreună cu partenerii de la PNL, cu care am susţinut candidaturi comune, avem majoritatea în foarte multe consilii, ceea ce nu înseamnă că nu suntem deschişi şi la alte susţineri, dacă ele concordă cu fiecare dintre principiile şi valorile noastre. Este un lucru de la care nu vom face rabat”, a declarat Năsui.

Menționăm faptul că viceprimarul este ales, prin vot secret, cu majoritate absolută, din rândul membrilor consiliului local, la propunerea primarului sau a consilierilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...