“Coronavirusul a fost răspândit de China cu SCOPUL de a coloniza economiile”. Cine o spune

”Mi se pare clar și evident, nu știu dacă în mod voluntar sau involuntar, China a infectat restul lumii pentru a o coloniza economic. Și-acum nu aş vrea să vină să cumpere pe doi bani hoteluri, afaceri, case, terenuri sau fabrici italiene”.

Aceasta a declarat Matteo Salvini (foto), liderul Ligii Nordului, pentru Tgcom 24, în speranța că acum „guvernul va spune ceva, va ridica tonul. China – subliniază Salvini – este un regim comunist sângeros, după cum îl citează IlSole24.

“A trata cu China înseamnă a trata cu un regim sângeros. Există 161 de țări din lume care au votat pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă privind răspândirea coronavirusului, în timp ce, evident, guvernul italian doarme”, a mai spus Salvini. Presa italiană comentează pe marginea acestei teorii incendiare despre virus, precizând că Salvini nu încetează să uimească cu declarațiile sale controversate.

Crimă împotriva umanității

Încă din luna martie a.c., fostul ministru Matteo Salvini  acuza regimul comunist chinez că a ascuns răspândirea virusului şi i-a cerut să nu încerce acum să pozeze în salvator ai lumii. Partidul italian Lega nu i-a primit pe chinezi cu braţele deschise în lupta lor împotriva virusului Wuhan. Fostul ministru de Interne Salvini a acuzat guvernul lui Xi Jinping şi i-a rugat să nu încerce să devină „salvatori”, atunci când au fost, de fapt, „vinovaţi” de infectarea lumii întregi.

„Dacă guvernul chinez a ştiut ce se întâmplă, nu a denunţat şi nu a protejat, a comis o crimă împotriva umanităţii şi nu se pot prezenta ca salvatori cei care au infectat lumea”, a spus liderul Lega într-o alocuţiune ţinută în Senatul italian pe 26 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...