Coșmar pentru o elevă de 15 ani: sechestrată și violată de patru fete

Petrecere de coșmar pentru o elevă de 15 ani, care după ce a fost într-un club din Râmnicu Vâlcea împreună cu alte patru colege, a fost sechestrată și violată în casa uneia dintre fete. Eleva le acuză pe acestea că au drogat-o.

Evenimentul ar fi avut loc la finele lunii aprilie 2023, însă, abia acum au apărut informații în spațiul public, care au dus la arestarea celor patru eleve de liceu până la 6 iunie.

Fetele au recunoscut că distracția din clubul vâlcean s-a mutat la una dintre ele acasă, unde adolescenta de 15 ani a fost sechestrată, fiind agresată sexual, potrivit adevarul.ro.

Victima le-a povestit părinților coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au depus imediat o plângere penală la Poliție. Ulterior, au cerut Inspectoratului Școlar Vâlcea ca fiica lor să fie transferată la un alt colegiu din oraș.

Fiind vorba de droguri, cauza complexă a fost preluată de la Poliția Râmnicu Vâlcea de către DIICOT Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...