Cosmin Olăroiu, prezentat la noua sa echipă: „Vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci” (Video)

Cosmin Olăroiu a fost prezentat oficial, astăzi, la echipa Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român a declarat la prezentare că negocierile cu preşedintele clubului au fost foarte scurte.

“Au fost cele mai scurte negocieri, de fapt eu n-am negociat nimic. Am discutat cu preşedintele despre proiectul echipei, asta e tot ce am vorbit. Am primit mesaje de felicitare înainte de a discuta cu Sharjah. Echipa are forţa de a lupta pentru fiecare meci în parte. Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal.

Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas.

Să nu vorbim lucruri mari, să vorbim lucruri concrete la momentul respectiv, aşa că vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci. M-aş bucura să reuşesc performanţa pe care a reuşit-o antrenorul dinaintea mea”, a spus Olăroiu.

Al Sharjah a anunţat că s-a înţeles cu Olăroiu pentru un contract pe două sezoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole