Covid: Un avion al companiei American Airlines, nevoit să se întoarcă din cauza unei pasagere fără mască

Un avion al companiei American Airlines, care se îndrepta spre Londra de la Miami, a fost nevoit să se întoarcă pentru că o pasageră a refuzat să poarte masca, a anunțat compania, transmite BBC.

Zborul American Airlines AAL38 cu 129 de pasageri la bord  s-a întors la Miami, unde aștepta poliția. Aceasta a escortat o pasageră în vârstă de 40 de ani, aflată pe lista persoanelor cărora li se interzice să zboare cu American Airlines. Compania a anunțat că așteaptă investigații suplimentare.

Avionul s-a întors după mai puțin de o oră de zbor, potrivit serviciului FlightAware.

”Zborul 38 al American Airilines cu serviciu de la Miami la Londra a revenit  la Miami, din cauza unui client perturbator, care refuza să respecte cerința federală de a purta masca, a comunicat compania aeriană.

Companiile aeriene au raportat, pentru anul 2021, aproape 6.000 de incidente în care au fost implicați pasageri indisciplinați și 151, în primele două săptămâni ale acestui an, potrivit Administrației Federale a Aviației. Majoritatea incidentelor au fost provocate de pasageri care au refuzat să poarte măști.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole