Cozi de opt kilometri la ieşirea din România prin vama Giurgiu-Ruse

La ieșirea din România spre Bulgaria prin punctul de frontieră Giurgiu-Ruse, s-au format, marți noaptea, cozi de opt kilometri, iar timpul de așteptare al TIR-urilor a depășit 100 de minute.

După o noapte în care tiriștii au avut de așteptat peste 100 de minute, miercuri dimineață, timpul de aşteptare s-a redus la 60 de minute.

„Timpul mare de aşteptare pentru efectuarea formalităţilor de frontieră a fost cauzat de numărul ridicat de mijloace de transport marfă care se prezintă pe sensul de ieşire din România, dar şi de triajul epidemiologic. Timpul de aşteptare pe sensul de ieşire din România a ajuns la 100 de minute, iar pe sensul de intrare la 40 de minute”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu, potrivit Agerpres.

Prin PTF Giurgiu, au trecut în ultimele 24 de ore 1.165 de camioane şi 176 de autoturisme, pe sensul de intrare, iar din țară au ieșit 1.155 de camioane.

Într-o zi obșinuită, prin punctul de trecere a frontierei, traversează aproximativ 800 de TIR-uri și 202 autoturisme, iar timpul mediu de așteptare este de zece minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...