Crematoriu mobil pentru a șterge urmele? Primarul din Mariupol acuză

După masacrul de la Bucea care a îngrozit o lume întreagă, armata rusă este acuzată că încearcă să șteargă urmele crimelor din Mariupol. Un crematoriu mobil a fost adus în oraș, acuză primarul din Mariupol, care estimează că zeci de mii de oameni ar fi fost incinerați de trupele ruse.

Crematoriul mobil a fost adus de trupele rusești la Mariupol și de miercuri ar fi început să fie folosit. Primarul orașului-port, Vadim Boicenko, a declarat că astfel armata rusă încearcă să șteargă urmele crimelor de război.

Într-o declarație citată de agenția de știri Nexta, primarul arată că este posibil ca zeci de mii de oameni să fi murit în Mariupol și să fie incinerați pentru a șterge urmele crimelor comise de sodalții ruși.

500 de oameni au ieșit din Mariupol

Edilul mai arată că Rusia a încercat să ascundă numărul mare de victime și din această cauză nu a permis planurile de evacuare a populației nici când Turcia s-a oferit să recupereze oamenii capitivi pe cale martimă.

Masacrul trupelor rusești iese la iveală în mai multe localități – după Bucha, Borodianka și Mariupol. Totuși, miercuri, 500 de oameni au ieșit din Mariupol, cu direcția Zaporojie, în cadrul unei misiuni umanitare a Crucii Roșii.

Așa au scăpat sute de oameni care au suferit enorm și care acum sunt în siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...