Criminalistul Adrian Meșter, dezvăluiri surprizătoare la Chefi la cuțite: „Am lucrat cinci ani sub acoperire”

Ajuns în fața celor trei jurați de la Chefi la cuțite, criminalistul Adrian Meșter a făcut dezvăluiri impresionante. Înainte de fi pasionat de gătit, Adrian a lucrat în Criminalistică, domeniu despre care spune că l-a „educat” și l-a făcut „om”.

Adrian Meșter are 58 de ani, este din Dumbrăvița, iar profesia lui este cea de creator de conținut. Concurentul a venit la emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 11, pentru a-și demonstra talentul culinar și a gătit fajitas.

Se descrie ca fiind „plin de viață” și visează să sară cu parașuta și să se căsătorească.

„Sunt ofițer în rezervă, sunt colonel în rezervă, în criminalistică. Criminalistica m-a educat și m-a făcut om, este o o știință, este biologie, este fizică, este logică, este geometrie, este psihologie, toate la un loc. Criminalistul este primul care intră în câmpul infracțiunii, primul după autorul faptei. Am avut identificare pe urme papilare de autor de triplu asasinat. L-am găsit după urmele papilare. A făcut o singură greșeală. A mișcat sticla unei vitrine.

A căutat ceva într-un dulap, a pus mâna pe o vitrină, i s-a rupt mănușa de cauciuc și am găsit desenul papilar. E adevărat, am stat 48 de ore în câmpul infracțiunii. Responsabilitatea e enormă, dar și bucuria e mare atunci când ai un match de urmă papilară care duce la identificarea autorului. Am avut și o perioadă în care am lucrat sub acoperire, de cinci ani.

Nu vreau să vorbesc despre această perioadă. Pot spune doar că oponentul meu era înarmat și că avea și pregătirea necesară. S-a întâmplat în România. Este o o perioadă în care am lucrat la Direcția Generală Anticorupție, la dosare de răsunet, dar momentan nu pot să vorbesc mai mult’, a fost mărturisirea neașteptată a concurentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...