Criminalul de la Corbu a fost prins și a recunoscut faptele

Publicat: 03 iul. 2021, 08:48, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Criminalul de la Corbu a fost prins și a recunoscut faptele

Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe individul mascat care a înjunghiat un bărbat în vârstă de 41 de ani şi a violat-o pe fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani.

În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor” a anunţat MAI.

Scopul crimei ar fi fost jaful. Criminalul este vecin cu familia pe care distrus-o. În casa lui s-a gasit o macetă, haine cu sânge, o faţă de masă cu sânge, cheile casei. Orbit de furie că nu a găsit bani, agresorul ar fi violat-o pe tânăra de 20 de ani.

Localnicii sunt îngroziți de ceea ce s-a întâmplat în localitatea Corbu. Zeci de persoane s-au adunat vineri seara în faţa casei unde a avut loc tragedia, inclusiv rude ale victimelor.

Criminaliştii au făcut o reconstituire în curtea unde a avut loc tragedia, în timp ce mascaţii au avut grijă ca totul să se desfăşoare conform procedurilor în astfel de cazuri.

Potrivit unor cunoscuți ai familiei, ceea ce s-a întâmplat în casă pare desprins din filmele de groază. Se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, persoana omorâtă fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să îi zboare capul„, au scris junaliştii de la replicaonline.ro.