Popescu Piedone devine favoritul bucureștenilor pentru funcția de primar general

Publicat: 21 feb. 2024, 17:20, de Vlad Stefan Orjan, în Dezvăluiri
Popescu Piedone devine favoritul bucureștenilor pentru funcția de primar general

În contextul alegerilor iminente pentru Primăria Generală a Bucureștiului, Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, a devenit principalul favorit al bucureștenilor, având șansele cele mai mari de a obține cel mai mare procent din voturi.

În ultima perioadă, Piedone a primit tot mai multe susțineri din partea locuitorilor Capitalei, determinându-l să ia în calcul o posibilă candidatură la funcția de primar general. Popularitatea sa în creștere se datorează, în mare parte, gestionării eficiente a Sectorului 5 și unei abordări orientate către nevoile comunității.

Într-un interviu recent, Cristian Popescu Piedone a declarat că este onorat de sprijinul pe care îl primește din partea bucureștenilor și că este dispus să se angajeze într-o cursă electorală pentru Primăria Generală.

Informațiile disponibile la ora actuală indică faptul că Cristian Popescu Piedone este considerat candidatul favorit pentru postul de primar al Bucureștiului, având în vedere susținerea tot mai mare din partea comunității. Cu alegerile apropiindu-se rapid, se așteaptă ca numele său să rămână în centrul atenției în următoarele săptămâni, în timp ce Bucureștiul se pregătește pentru un scrutin electoral crucial.

Piedone și-a asumat candidatura la Primăria Capitalei

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un apel provocator către PNL și PSD, cerându-le să-și definitiveze rapid candidații la Primăria Capitalei. În caz contrar, el a anunțat public că își pune cei 30 de ani de experiență în administrația publică în slujba cetățenilor care îl vor primar al Capitalei.

Într-o declarație aparent incoerentă, Piedone a subliniat că decizia sa de a candida la Primăria Capitalei depinde de clarificarea situației candidaților PNL și PSD. În același timp, el a menționat că proiectele pentru Sectorul 5 pot fi duse mai departe de fiul său, Vlad Popescu Piedone.

Primarul Sectorului 5 a criticat orgoliile din politică și a făcut un apel la cei doi mari poli ai puterii să-și anunțe rapid candidații. În caz contrar, Piedone a amenințat că se va angaja în lupta pentru Primăria Capitalei, dacă vede că orgoliile politice primează asupra intereselor cetățenilor.

Într-un mesaj direct către PNL și PSD, Piedone le-a transmis să-și definitiveze candidații și să nu-și „spună” rufele în public. El a reiterat că, în eventualitatea unui conflict între cele două partide, proiectele pentru Sectorul 5 vor continua sub conducerea fiului său, iar el însuși va candida la Primăria Capitalei.

”Dacă nu puteți voi, POT EU!

Dacă orgoliile VOASTRE sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui!

Dacă funcțiile publice VĂ sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică!

Dacă SUNTEȚI încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul!

Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii!

În consecință, ROG alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală!

ÎN CAZ CONTRAR,

ANUNȚ PUBLIC CĂ ÎMI PUN CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR CARE MĂ VOR PRIMAR AL CAPITALEI!”, a tranmis Cristian Popescu Piedone.

Acest anunț vine într-un moment de incertitudine politică, în care PNL și PSD nu și-au anunțat încă oficial candidații pentru Primăria Capitalei. Piedone a subliniat că este un om de echipă și susține echipa PUSL, dar a avertizat că va intra în competiție dacă nu se clarifică rapid situația.

Conferința de alegeri la PUSL Sector 5, desfășurată miercuri, 7 februarie, a fost martora declarațiilor controversate ale primarului, care a ridicat semne de întrebare cu privire la poziția partidului și la susținerea candidatului la Primăria Capitalei.