Cristian Tudor Popescu: „Da vizili, când ne ridică vizili?”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat atitudinea unor români care au considerat că vizita vicepreședintei SUA, Kamala Harris, în țara noastră trebuia să le aducă niște avantaje materiale.

„Sunt destui cetățeni români care cred că au întrebat un singur lucru după vizita doamnei Kamala Harris, vicepreședintele SUA, în România: Da vizili, când ne ridică vizili? Ei vor să se ridice vizele pentru America. De ce? Pentru ca să poată fugi mai repede și mai ușor, din România în America, la „un caz de situație”. Păi, nu? De ce se fac pașapoarte acum în avalanșă și se scoate valută de la bancă și așa mai departe. De ce oare?”, a comentat și întrebat totodată CTP la Digi24.

Sau măcar să întrebe: Domnule, dar nește ulei de floarea-soarelui n-a dat și doamna Harris, dacă tot a venit pe aici? Că uite, nu se mai găsește. Adică, ceva, să fi dat ceva și ea! Eu știu, măcar să fi spus că mai aduce niște soldați față de ăștia care sunt. Mai mulți! Să ne apere mai mulți”, și-a continuat Cristian Tudor Popescu comentariul, pe aceeași tonalitate.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat foarte chirurgical, foarte corect, atitudinea mizerabilă a unor români înstăriți.
  Uită-te la ura pe care o cultivăm
  Uită-te la frica pe care o hrănim
  Uită-te la viețile pe care le ducem
  Așa cum am făcut-o întotdeauna înainte de război şi după război.
  Cristian Tudor Popescu ! Aplauzele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole