Cristian Tudor Popescu îl face Sturmbannführer SS pe cancelarul Austriei!

Cristian Tudor Popescu îl face Sturmbannführer SS pe cancelarul Austriei! CTP susține pe pagina sa de Facebook că opoziția cancelarului Austriei față de aderarea României la Spațiul Schengen reprezintă „o lovitură de stat împotriva Uniunii Europene, statul fiind Austria”.

„Lovitură de stat în Uniunea Europeană. Ce fac acum cancelarul Nehammer și partidul său înseamnă, peste jignirea și desconsiderarea României, o lovitură de stat împotriva Uniunii Europene, statul fiind Austria. Comportamentul de Sturmbannführer SS al lui Nehammer, cel care, cu o privire sticloasă, mitraliind cu minciuni și absurdități încremenitoare, calcă România în picioare pentru că poate, este un mesaj de susținere pentru neonaziștii Reichsbürger”, scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Cristian Tudor Popescu: „Hitler a fost austriac” 

CTP continuă, vizavi de neonaziștii Reichsbürger: „Care tocmai au încercat o lovitură de stat cu asasinate plănuite și ocuparea Parlamentului în Germania. Și pentru întreaga extremă dreaptă xenofobă, anti UE, antidemocrație, pro Putin din Europa.
Și un omagiu adus lui Jörg Haider, nazistul care, în urmă cu câțiva ani, a ajuns cu partidul său la guvernare, Austria suportând sancțiuni UE pentru asta.â

Să ne amintim că Hitler a fost austriac?”, mai adaugă el.

Consecințele pentru unitatea europeană

„Consecințele pentru unitatea europeană încep deja să apară. Bulgaria anunță că, dacă nu va fi primită, va boicota toate hotărârile pe care UE le va lua de acum înainte în problema migranților…”, a mai scris CTP pe pagina sa de Facebook.
Gazetarul a mai scris, recent, pe această temă. „Talpa pusă de Austria în ultimul moment intrării României în Schengen ține, înainte de politică, diplomație sau imigrație, de domeniul absurdului”, a notat CTP într-un editorial în Republica.
Înainte de toate, Cristian Tudor Popescu vorbește despre „absurdul geografic”: „România nu are graniță cu Austria. Pentru cei 75.000 de imigranți ilegal care zic ministrul de Interne și cancelarul că au intrat în Austria nu poate fi vinovată România decât dacă aceștia au zburat pe calea aerului de la noi peste Ungaria sau Serbia, după cum arată datele europene Frontex”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...