Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus și s-a întors la echipa sa de suflet: „Am scris o poveste frumoasă împreună” (Video)

Publicat: 27 aug. 2021, 23:37, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus și s-a întors la echipa sa de suflet:

Manchester United a anunțat, vineri seară, că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Totodată, internaționalul portughez și-a luat rămas bun de la Juventus.

Gruparea de pe Old Trafford precizează că a bătut palma cu Juventus pentru transfer. Ronaldo trebuie să-și dea acordul în ceea ce privește contractul primit și să efectueze vizita medicală și să obțină viza necesară.

Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a obținut până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, de patru ori, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia. În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții. Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester„, a transmis United.

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram în care mulţumeşte fanilor şi conducătorilor de la Juventus.

Astăzi plec de la un club minunat, cel mai mare din Italia şi unul dintre cele mai mari din Europa. Mi-am dat sufletul şi inima pentru Juventus şi mereu voi iubi oraşul Torino. “Tifosi bianconeri” m-au respectat mereu şi am încercat să răspund luptând la fiecare meci, fiecare sezon, fiecare competiţie. La final, putem să privim în urmă şi să realizăm că am reuşit lucruri măreţe, nu chiar tot ce ne-am dorit, dar totuşi, am scris o poveste frumoasă împreună. Mereu voi fi unul dintre voi. Acum sunteţi parte a poveştii mele, aşa cum şi eu simt că sunt parte a voastră. Italia, Juve, Torino, tifosi bianconeri, mereu veţi fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe Instagram, postând şi versurile în limba italiană:
“Juve, storia di un grande amore/ Bianco che abbraccia il nero/ Coro che si alza davvero/Juve per sempre sara…
”. (Juve, povestea unei mari iubiri/ Albul care îmbrăţişează negrul/Scandările care ies la iveală cu adevărat/Juve va fi mereu).

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a venit la Juventus în 2018, de la Real Madrid, şi a reuşit să câştige de două campionatul Italiei, Cupa Italiei o dată şi a marcat 101 goluri în 134 de meciuri. La United a mai jucat în perioada 2003/2009.