Cristiano Ronaldo, gest obscen la finalul victoriei lui Al-Nassr. Federația saudită de fotbal a deschis o anchetă

Publicat: 26 feb. 2024, 06:32, de Cezar Andrei, în SPORT , ? cititori
Cristiano Ronaldo, gest obscen la finalul victoriei lui Al-Nassr. Federația saudită de fotbal a deschis o anchetă
Cristiano Ronaldo, gest obsecen la finalul victoriei lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo (39 de ani) este în centrul unui nou scandal în Arabia Saudită, după ce a fost surprins făcând un gest obscen la finalul victoriei lui Al-Nassr în fața celor de la Al-Shabab de duminică seara, scor 3-2. Federația saudită de fotbal a deschis o anchetă.

Atacantul portughez a deschis scorul din penalty în minutul 21, dar Al-Nassr a avut nevoie de reușita târzie a lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul. După fluierul final, videoclipurile de pe rețelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-și astupa urechea și făcea un gest obscen cu mâna în zona pelviană. Acțiunea părea să fie îndreptată către suporterii Al-Shabab.

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a etalat noul bolid

Pe fundal, se puteau auzi scandându-se numele lui Messi, rivalul de o viață al lui Cristiano Ronaldo în fotbal. Incidentul nu a fost surprins la televizor, dar unii experți saudiți au declarat că Ronaldo ar trebui să fie pedepsit. Nu a existat niciun răspuns oficial, dar ziarul saudit Asharq al-Awsat a declarat că federația națională de fotbal a deschis o anchetă în legătură cu incidentul, scrie The Guardian.

”Comisia de disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea”, a declarat prezentator de televiziune saudit Waleed Al Farraj, conform sursei citate. ”Totul are limitele sale, indiferent cât de faimos ești. Așa sunt marile ligi”.

Cei de la Al-Nassr nu au dorit să comenteze gestul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo nu se află la prima abatere de acest gen

Atacantul portughez s-a mai confruntat în trecut cu astfel de critici. În aprilie anul trecut, Ronaldo a făcut un gest similar în timp ce se apropia de banca de rezerve, la finalul unei înfrângeri cu 2-0 în campionat împotriva lui Al-Hilal.

La începutul acestei luni, Ronaldo a luat o eșarfă a lui Al-Hilal aruncată spre el din tribune, a pus-o în pantalonii scurți și apoi a aruncat-o în timp ce se îndrepta spre tunel după ce Al-Nassr a pierdut cu 2-0 în finala Cupei sezonului din Riyadh.