Cristiano Ronaldo și-a etalat noul bolid

Publicat: 21 ian. 2024, 17:04, de Mariana Olteanu, în Internațional , ? cititori
Cristiano Ronaldo și-a etalat noul bolid

Cristiano Ronaldo și-a îmbogățit colecția de mașini. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a optat pentru un Ferrari Purosangue, mașină pe care și-a achiziționat-o și Zlatan Ibrahimovic (41 ani).

Cristiano Ronaldo a uimit prin alegerea sa și asta pentru că este una aproape normală, cel puțin după standardele sale. Este vorba, mai exact, de noul Ferrari Purosangue – primul SUV al mărcii.

Pe exterior, mașina este albastră, iar în interior, aceasta este maro. Legenda fotbalului a postat o fotografie cu noua achiziție pe contul său de Instagram. Reacțiile și comentariile nu au întârziat să apară.

Prețul de vânzare al acestei mașini este de aproximativ 400.000 USD. Însă, este știut faptul că celebrul fotbalist încasează venituri mai mari.

Cristiano Ronaldo a pierdut numărul mașinilor pe care le deține

Pasiunea celebrului fotbalist nu este una nouă. Încă de la începutul carierei sale, acesta a început să-și achiziționeze mașini. În  în interviul pe care i l-a acordat lui Piers Morgan, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar, din 2022, Cristiano Ronaldo a recunoscut că nu știe exact câte autoturisme deține.

„Cred că am 20, poate 17. Nu știu. Am două Bugatti, două Ferrari, doi McLaren, două mașini Rolls Royce. Preferatul meu e Rolls Royce, cel mai confortabil și îmi place că nu mă doare spatele, este perfect”, a precizat acesta.

În colecția celui mai bun marcator și pasator din UEFA Champions League, piesa cea mai valoroasă este un Bugatti Centodieci, achiziționat la prețul de 10 milioane de euro. Garajul portughezului găzduiește, de asemenea, alte bijuterii auto, printre care se numără un Bugatti Chiron și un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, achiziționate cu 3 milioane, respectiv 2,5 milioane de euro. Alte modele remarcabile din colecția sa includ un Ferrari Monza, un McLaren Senna, precum și diverse modele de la Mercedes, Bentley, Range Rover și Rolls Royce, conturând astfel o colecție impresionantă și diversificată.