Cruzime: Un bărbat cu probleme psihiatrice a încercat să-și omoare câinele cu furca

Poliţiştii din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, au întocmit dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea unui câine, după ce stăpânul acestuia l-a înţepat cu o furcă. Animalul a fost internat într-o clinică de specialitate, iar proprietarul a fost internat într-un spital de neuro-psihiatrie.

„Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Brad, a lovit şi înţepat cu o furcă un câine, pe care îl deţine în gospodărie. Totodată, având în vedere starea de pericol în care se afla animalul, poliţiştii au  luat măsura emiterii unui ordin de plasare în adăpost a animalului, care a fost plasat într-un centru pentru protecţia animalelor, prin grija trimis Consiliului Judeţean Hunedoara”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru  rănire şi schingiuire a animalelor, iar animalul a fost internat într-o clinică de specialitate, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Proprietarul animalului, cunoscut cu probleme psihiatrice, a fost internat într-un spital de neuro-psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...