CSA Steaua poate promova în Liga I de fotbal. Ce mișcări a făcut Vasile Dîncu

Chiar în ziua când și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării Naționale, Vasile Dîncu a semnat un ordin care dă posibilitatea echipei de fotbal CSA Steaua București să poată promova în Liga I.

CSA Steaua București se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului MApN cu terțe persoane juridice, publice sau private

Pe 24 octombrie 2022, Vasile Dîncu a emis Ordinul nr. M 182 pentru completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.115/2013.

Practic, prin acest ordin publicat azi în Monitorul Oficial se introduce un nou alineat care lasă o portiță legislativă pentru sportul profesionist de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

”Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”, se menționează în noul alineat al ordinului emis de Vasile Dîncu.

Ce înseamnă acest lucru? Că orice grupare sportivă de la CSA Steaua București se poate asocia, cu persoane juridice, publice și private, dar cu acordul Colegiul MApN, pentru a avea structură sportivă profesionistă.

Practic, acest ordin dă undă verde echipei de fotbal care este în Liga a II-a să poată promova în Liga I, adică să devină echipă de fotbal profesionistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...