Cseke Attila: Reabilitarea Cazinoului din Constanţa este prioritară pentru Guvern

Reabilitarea Cazinoului din Constanţa este prioritară pentru Guvern, a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, care vineri se află într-o vizită de lucru la Constanţa.

“Am vizitat astăzi lucrările Cazinoului din Constanţa, clădire unică şi reprezentativă a României, a cărei reabilitare este prioritară pentru Guvern. Au fost finalizate lucrările la faţada de nord a clădirii şi a turnurilor cu berbeci. Elementele de protecţie fiind înlăturate, clădirea este vizibilă de pe faleză. Lucrările de reabilitare finalizate până acum subliniază monumentalitatea clădirii Cazinoului. Ministerul Dezvoltării asigură finanţarea necesară, în valoare de aproape 90 milioane de lei pentru restaurarea acestui monument unic construit în stilul Art Nouveau”, a afirmat Cseke Attila într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.


De asemenea, ministrul a precizat că, în acelaşi context, vizitează şi construcţia noii săli polivalente din Constanţa, finanţată cu 96 milioane de lei.

Acesta a menţionat că edificiul va respecta standardele federaţiilor sportive de profil şi va putea găzdui competiţii de handbal, baschet şi volei de nivel naţional, european şi mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...