Cu ce preț va pune GMC pe piață SUV-ul electric Hummer EV în 2023

GMC extinde gama electrica Hummer cu un SUV, o versiune mai urbană și mai orientată spre familie a pickup-ului pregătit pentru 2022 și va începe vânzările, în 2023, cu un model special, la un preț de peste 100.000 de dolari.

Hummer SUV 2024 Edition 1, pe care General Motors intenționează să-l construiască la începutul anului 2023, este alimentat de bateria Ultium a companiei. Va avea o autonomie de aproximativ 480 km, 830 CP și va ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde. Rezervările pentru SUV-ul Hummer s-au deschis deja.

„GMC Hummer EV a fost conceput pentru a fi cel mai capabile și mai convingător supertruck electric din toate timpurile”, a declarat Duncan Aldred, vicepreședintele Global Buick și GMC, într-un comunicat.

Întoarcerea lui Hummer se transformă în mină de aur pentru GM, care a renunțat la marca după ce nu a găsit un cumpărător în timpul falimentului din 2009.

Primul pickup Hummer EV produs a fost scos la licitație pentru scopuri caritabile la sfârșitul lunii trecute pentru 2,5 milioane de dolari, sau cu 1,5 milioane de dolari mai mult decât primul Ford Bronco din 2021 adus de la același licitator. GM spune că rezervările pentru pickup-ul Hummer Edition 1, la un preț de 112.595 dolari, sunt, de asemenea, epuizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...