Cu ce se relansează Alice Cooper, la vârsta de 73 de ani /VIDEO

Cântăreţul şi compozitorul american, care tocmai a împlinit vârsta de 73 de ani, a lansat piesa ”Social Debris” drept ”cadou pentru Detroit, pentru fanii mei şi pentru mine”, după cum a declarat.

Muzicianul rock a lansat joi un single disponibil gratuit, cu ocazia zilei sale de naştere, potrivit contactmusic.com. „Piesa a fost scrisă de formaţia originală Alice Cooper”, a completat artistul.

”Trupa Alice Cooper nu s-a potrivit cu nimeni pentru că făceam lucruri pe care nicio altă formaţie nu le făcea. Nu ne încadram pe scena folk, nu ne încadram pe scena metal, nu ne potriveam cu nimic din ceea ce se întâmpla la acea vreme.

Ne-am simţit mereu ca nişte proscrişi. Ne-am simţit ca nişte neaveniţi, eram în lumea noastră mică. Prin urmare, ‘Social Debris’ a fost modul în care formaţia originală a scris o melodie despre noi, în esenţă„, a adăugat muzicianul.

Detroit era un refugiu pentru proscrişi

Alice Cooper a dezvăluit că viitorul său album de studio, ”Detroit Stories”, va fi o sărbătoare a rockului din Detroit. Potrivit site-ului oficial, noul album va fi lansat la data de 26 februarie.

”Detroit era pe atunci centrul heavy rock-ului. Cântai la Eastown şi erau Alice Cooper, Ted Nugent, Stooges şi The Who, pentru 4 dolari! Weekendul următor la Grande erau MC5, Brownsville Station şi Fleetwood Mac, sau Savoy Brown, ori The Small Faces. Neîncadrându-ne nicăieri în SUA (din punct de vedere muzical sau al imaginii), Detroit a fost singurul loc care a recunoscut (muzica) Alice Cooper axată pe chitară, sunetul hard rock şi spectacolul nostru scenic nebunesc. Detroit era un refugiu pentru proscrişi. Iar când au aflat că m-am născut în estul Detroit-ului… eram acasă”, a povestit muzicianul.

Trupa Alice Cooper a fost formată de artist, pe numele său real Vincent Damon Furnier, în 1964. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...