„Acela era disponibil”. Cu ce ser s-a vaccinat liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, într-un interviu axat pe diverse teme – de partid, politice și sociale, pe marginea momentului în care s-a vaccinat, împreună cu mama sa.

În cursul unui interviu acordat pentru G4Media.ro, Marcel Ciolacu a comentat vizavi de platforma de vaccinare: „De ce ai trimis vaccinul într-o localitate prin Bacău, sunt vreo 1500 de doze pe care nu le folosește nimeni?

De ce nu intervii în timp real, lumea accesează platforma, oameni din București se vaccinează pe la Suceava și pe la Maramureș, pe unde găsesc locuri libere. Este un turism”.

Întrebat dacă s-a vaccinat, liderul PSD a răspuns „m-am vaccinat, împreună cu mama mea”. În privința serului administrat a adăugat „Pfizer. Acela era disponibil în acel moment”, menționând și locul unde s-a vaccinat împreună cu mama sa, respectiv Spitalul Fundeni.

Întrebat dacă s-a înscris pe platformă, Marcel Ciolacu a răspuns „Da, am acest drept. M-am înscris. Mama mea are o boală și am promis că mi-ar fi rușine să mă vaccinez înaintea mamei mele și am mers și ne-am vaccinat…”.

Colaj de imagini cu el și mama

Liderul PSD a mai spus că a făcut acest lucru acum o lună, subliniind că „Am și spus și susțin că românii trebuie să se vaccineze, categoric. Nu există altă solutie în acest moment”.

La momentul vaccinării, Ciolacu a postat pe rețeaua socială și un colaj de imagini cu el și cu mama sa, de la centrul unde au primit prima doză de vaccin anti-Covid-19. 

Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România“, a scris liderul Partidului Social Democrat pe Facebook acum o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...