Cu cine s-a logodit fosta gimnastă Larisa Iordache

Publicat: 03 ian. 2024, 14:15, de Victor Scarlat, în SPORT , ? cititori
Cu cine s-a logodit fosta gimnastă Larisa Iordache

Larisa Iordache, fosta mare gimnastă, s-a logodit, în prima zi a anului 2024, cu un sportiv născut în Republica Moldova.

Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, și Cristian Chiriță sunt împreună din aprilie 2023, iar relația lor a debutat mai întâi pe rețelele de socializare. Cristian este un jucător de tenis de masă născut în Republica Moldova, iar în trecut a avut o relație cu Bernadette Szocs, jucătoare și ea de tenis de masă.

Sportivul moldovean a cerut-o în căsătorie pe fosta gimnastă în prima zi din 2024. Totul s-a petrecut într-o atmosferă de vis, pe o terasă plină de trandafiri. ”Marry me, Larisa”, acesta este mesajul care a apărut pe panoul luminos de pe terasă, iar răspunsul Larisei a fost afirmativ.

”01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriță”, a scris Larisa Iordache, pe mai multe rețele de socializare, unde a postat și mai multe fotografii.

Larisa Iordache este un nume cunoscut în gimnastica românească, fiind multiplă campioană europeană și mondială și medaliată cu bronz la JO din 2012.

Cariera fostei gimnaste a luat sfârșit în 2021, când anunța că va fi supusă unei a șaptea operații la gleznă. Larisa a mai avut, pe lângă aceste intervenții medicale, probleme și cu rinichii, fiindu-i montat un stent.