Cu cine se iubește mai nou Brad Pitt

Publicat: 22 aug. 2022, 00:03, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cu cine se iubește mai nou Brad Pitt

După divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt a trăit o scurtă poveste de dragoste cu modelul Nicole Poturalski – despre care a curs multă cerneală cum că ar fi leită Angelina mai tânără!

Pitt tocmai s-a plâns, într-unul dintre interviurile sale, că nu poate merge la întâlniri din cauza faptului că paparazzii îl urmăresc cu multă insistență.

Potrivit presei mondene, Pitt și Ratajkowski au stat ceva la un restaurant de lux din Paris, apoi s-au întâlnit la New York la barul Pearl Oyster. În ciuda declarațiilor unor persoane din anturajul lor, vedetele nu au confirmat, dar nici nu au infirmat aceste zvonuri.  Fanii lui Pitt nu speră că el însuși va comenta zvonurile care au apărut în presă.

Și Emily a devenit destul de discretă de când s-a separat de soțul ei. Ea nici măcar nu a comentat despre divorțul de Sebastian Beer-McClard, deși a lăsat să se înțeleagă că zvonurile despre infidelitatea lui are încă ceva temei.

Ea e Emily 

Emily Ratajkowski și producătorul de filme, Sebastian Bear-McClard, au fost unul dintre cele mai strălucite cupluri de la Hollywood. Celebrul model, în vârstă de 30 de ani, trece prin momente dificile după ce a decis să se despartă de soțul ei, după patru ani de căsnicie.