Cu hainele ferfeniță după un zbor cu avionul

E aiurea, ca să nu zic chiar inuman, ca după un zbor cu avionul, când deschizi bagajele, să te pomenești cu hainele făcute ferfeniță. În această situație s-a aflat Karen Nowland care a zburat împreună cu soțul ei de la Manchester la Colombo (Sri Lanka) cu un zbor Etihad Airways.

Când Karen Nowland a despachetat bagajul soțului a rămas perplexă. Pentru că în valiză toate hainele erau distruse. Primul lucru a fost să-și imortalizeze soțul cu hainele sfâșiate, apoi, să ia legătura prin mail cu Etihad Airways, arătând pozele, și să întrebe ce s-a întâmplat.

Răspunsul a întârziat, semn că responsabililor de distrugerea hainelor nu le pasă. Karen Nowland a insistat și, într-un final, un reprezentant Etihad de pe aeroportul din Colombo i-a cerut scuze, doar pentru asta precizând că e autorizat să discute.

După ce femeia a postat fotografii cu soțul îmbrăcat în hainele sfâșiate, un purtător de cuvânt al Etihad Airways a făcut o declarație: „Nu am fost la curent cu acest caz, dar am contactat pasagerul direct pentru a-i oferi asistență deplină, de îndată ce am fost informați. Din păcate, pasagerului i s-au furnizat informații de contact incorecte pentru a face o reclamație în privința bagajelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...