Cum a acceptat Răzvan Fodor să fie gazda emisiunii „Burlacul”. Prezentatorii i-au promis un singur lucru

Actorul din serialul „Adela”, Răzvan Fodor, este totodată și gazda emisiunii „Burlacul” de pe Antena 1. Într-un interviu exclusivist, vedeta a povestit despre cum a acceptat să fie gazda emisiunii, dar și despre perioada lui de burlăcie din tinerețe.

„Sincer, nu mă vedeam în ipostaza de a fi prezentator într-un show matrimonial, numai că am acceptat în momentul în care am cunoscut producătorii emisiunii, care mi-au garantat că nu va fi un show cu nuditate gratuită și că nu voi vorbi doar ceea ce imaginile arată, va fi despre altceva. Ceea ce s-a și întâmplat și ne-am dat interesul ca fiecare episod în parte să se încheie cu un tâlc, pentru ca oamenii să înțeleagă ce anume l-a determinat pe Burlacul să ia anumite decizii. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să accept să prezint această emisiune, de care sunt foarte mulțumit!”, a menționat Răzvan Fodor într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Când vine vorba despre propria perioadă de burlăcie, actorul a povestit că totul a fost la momentul potrivit.

„Burlăcia are și ea savoarea ei, din fericire am testat perioada de burlăcie destul de mult, dar exact la vârsta la care a fost potrivit. Cred că, dacă întindeam puțin mai mult, nu era bine.

Am o mulțime de amintiri frumoase din acea perioadă, dar, sincer, și am mai zis asta, eu, care sunt căsătorit de 11 ani, nu prea se compară cu perioada de familist! E mult mai bine ca familist, o spun eu care, probabil, am fost un norocos, am o nevastă de care nu mă plictisesc, alături de care râd și fac o mulțime de chestii și putem pleca în vacanță doar eu cu ea o lună întreagă.

Nu aveam răbdare, când ești burlac vrei să se întâmple în fiecare seară ceva, să ieși în fiecare seară, ai libertatea de a ieși tot timpul și să faci orice. Libertate pe care o am și acum, dar nu mai vreau să ies, nu mai vreau să mă întâlnesc, mi se pare timp de calitate cel petrecut în familie, mai ales că am și un copil. Chestiile astea domestice se pare că mi-au plăcut întotdeauna, dar nu m-am prins eu la vremea aceea, când eram burlac nu mi-am dat seama că trebuie să calc pe accelerație și să închei acea perioadă mai repede”, a mai spus actorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole