Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? (VIDEO)

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? La liceu! Omul de afaceri a dezvăluit nu demult când și-a dat seama că Monica Gabor este aleasa inimii sale. El a fost căsătorit cu Monica mai bine de cinci ani, dar a decis să divorțeze în urmă cu 11 ani.

Povestea lor de iubire a fost o sursă de subiecte savuroase de presă și nu numai, am putea spune și sursă de bârfe mondene! Nici la acest moment detaliile nu încetează să apară.
Omul de afaceri spune că a fost atras mai mult de Monica Gabor datorită notelor mari pe care le avea la liceu! Deci, pe Irinel l-ar încântat faptul că aceasta avea rezultate bune la învățătură, potrivit unui podcast unde a fost invitat, și nu cum spun alte surse aptitudinile sexy ale Monicăi.

Îi pare rău că a făcut-o celebră

„Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el și avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.r. – că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine, dar și acest lucru a contat, sincer să fiu”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

La capitolul acestei relații, Irinel Columbeanu are un regret și anume, fostului om de afceri îi pare rău că a făcut-o celebră pe Monica Gabor, din cauza că relația lor a luat sfârșit.

„Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da. Acum regret că am făcut-o”, a spus afaceristul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole