Cum a fost asasinat nepotul lui Gucci. Lady Gaga o va „juca” pe soția criminală

Publicat: 11 mart. 2021, 05:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum a fost asasinat nepotul lui Gucci. Lady Gaga o va „juca” pe soția criminală

E oficial: Lady Gaga va interpreta rolul soției lui Maurizio Gucci (nepotul celebrului Gucci), în filmul biografic „House Of Gucci”. Artista a făcut și o postare în acest sens, cu titlul ”Signore e Signora Gucci”.

Filmul are o distribuție strălucită, potrivit dailymail.co.uk. În rolul lui Maurizio Gucci va fi actorul Adam Driver. Din distribuția filmului mai fac parte Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jared Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin va interpreta rolul Paolei Franchi.

Filmul regizat de veteranul Ridley Scott (83 de ani) are în centru asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul legendarului creator de modă Guccio Gucci. În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci era președintele casei de modă înființate de bunicul său.

Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 și condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016. 

Povestea e mai lungă însă…

Care e povestea

În 1985, Maurizio și-a părăsit soția. A declarat că pleacă într-o călătorie de afaceri, dar nu s-a mai întors la Patrizia, pentru că a început o relație cu o femeie tânără. Au divorțat în anul 1991, dar Patrizia a decis să meargă mai departe. În 1995 a angajat un asasin pentru a se răzbuna într-o manieră radicală pe fostul soț. 

Fosta soție a lui Gucci a fost condamnată la închisoare pentru crimă, în anul 1998 și a fost eliberată în 2016, pentru bună purtare. A stat 18 ani după gratii, deși pedeapsa a fost de 29 de ani. 

Patrizia Reggiani e încă în viață, are 71 de ani și a rămas cu porecla de „Văduva Neagră”. În 2011 a avut posibilitatea să iasă din închisoare, dar a refuzat. „Nu am lucrat niciodată în viața mea și cu siguranță nu am de gând să o fac acum„, a motivat ea.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, este la primul său rol important în film, după celebrul „S-a născut o stea” (2018), care i-a adus un Oscar pentru cântecul omonim și o nominalizare pentru cea mai bună actriță în rol principal.