Cum a vrut mama șoferului drogat din 2 Mai să-l scoată pe fiu din țară: Mulți oameni sunt implicați

Conform interceptărilor publicate de Observator News, Miruna Pascu avea de gând să-și trimită fiul în străinătate.

Într-una dintre convorbirile purtate cu fiul ei, după ce face o scurtă referire la adresa iubitei acestuia, jignind-o, Miruna Pascu începe să-i explice lui Vlad Pascu ce rotițe a pus în mișcare pentru a-l scăpa de problemele penale, după accidentul mortal din 2 Mai.

Ea vorbește despre „mulți oameni” implicați în a-l scoate basma curată, care „fac eforturi supraomenești”, „nu gratis”. Menționează apoi un dosar medical pe cale de a fi fabricat și intenția de a-l trimite pe Vlad în străinătate.

Miruna Pascu: M-a sunat ieri… domnișoara… Ea așa e de proastă? Sau face pe nebuna?

Vlad Pascu: E destul de proastă.

Miruna Pascu: E foarte proastă. Deci va face niște prostii cât ea de mari. Ai ajuns pentru că ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu tac-tu, să te aprecieze el. Așa te-a învățat, să fii șmecher! Și ai intrat într-un club de așa ziși smecheri. Te rog frumos, nu mai vorbi cu nimeni. Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din căcatul ăsta. Și nu le fac gratis. Înțelegi?

Miruna Pascu: Primul lucru pe care tre să-l fac, e să fac dosar medical și dup-aia încet, încet. Şi o să am grijă ca să fii ok, adică în privința asta de protecție. Şi să găsim niște soluții pentru problema cu DIICOT-ul. O să găsești ceva de făcut. O să pleci vreun an de zile din România cu siguranță, oriunde.

Vlad Pascu: Păi normal. Lumea e îndoliată, e astea…nu ai cum să….

Miruna Pascu: Mamă, problema este de accident. Şi în momentul în care a fost comportamentul ăla al tău dinainte, aberant, a fost ca și cum a fost o sfidare.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, 15 septembrie, pentru șantaj, după ce a încercat să o convingă pe iubita lui Vlad să nu meargă la audieri la DIICOT, spunându-i că va intra acolo în calitate de martor și va ieși suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole