Cum arată „carantina de golf” din Thailanda, o alternativă la izolarea clasică

Heo Kwang-eum este unul dintre zecile de vizitatori sud-coreeni care petrec două săptămâni izolate, jucând golf într-o stațiune aflată la o oră la nord de Bangkok.

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani face parte din primul grup de 41 de turiști coreeni care a ajuns în Thailanda în cadrul unui program de „carantină de golf” conceput de guvernul thailandez pentru a-și stimula sectorul turistic aflat în dificultate în timpul pandemiei.

Altfel spus, turiștii care vizitează Regatul Thailandei pot intra în carantina de golf pentru a avea acces la activități în aer liber, fiind o alternativă la izolarea clasică, transmite CNN.

La Artitaya Country Club, cei 41 de vizitatori au fost testați la trei zile, după sosire, și mai au cel puțin alte două teste de efectuat înainte de a putea ieși oficial din „carantină”.

Cu baruri și alte facilități închise, nu există nicio cale ca bărbatul și alți pasionați de golf să se întâlnească pe terenul imens

Omul de afaceri a mai precizat că și alte țări ar trebui să adopte metoda thailandeză pentru a încuraja sectorul de turism să facă față în vreme de pandemie și, totodată, să permită oamenilor să facă plimbări sau jogging.

„Este extrem de greu să joci golf în Coreea în aceste zile din cauza COVI-19”, a fost de părere omul de afaceri, urmând să mai petreacă o lună în Thailanda după ce se vor termina cele două săptămâni.

Prețul pachetului turistic de 2.240 dolari – plătit de jucătorii de golf – este rezonabil în comparație cu costul unei perioade de izolare de 14 zile petrecute într-o cameră obișnuită de hotel.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole