Cum arată Loredana Groza în realitate, fără filtre

La aproape 53 de ani, Loredana Groza este invidiată pentru felul în care arată. Pe Instagram. Căci atunci când vine vorba de viața reală, aceea fără filtre, lucrurile se schimbă. Pe de altă parte, Lori a susținut în numeroase rânduri că nu are operații estetice, deși orice poate vedea cu ochiul că este complet schimbată.

Întrebată cum de și-a schimbat atât de mult trăsăturile în ultimii ani, Loredana Grozea a răspuns că prin sport și stil de viață sănătos. Mulți ar spune: „Și marmota…”. Știți continuarea.

Pe Instagram, Loredana folosește și filtre de prelucrare a fotografiilor și clipurilor, așa că este greu de ghicit cum arată în realitate. La un moment dat, Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu colega ei de generație, neretușată, așa că s-a putut observa, cât de cât, chipul real al lui Lori.

Loredana Groza neagă că are operații estetice

Lori nu mai are de gând să bage în seamă comentariile celor răutăcioși și susține că nu trebuie să se justifice în fața nimănui.

„E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui.

Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, spunea Loredana Groza anul trecut.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...