Cum arăta Mihaela Rădulescu la nunta cu Ștefan Bănică, acum 26 de ani

În urmă cu 26 de ani, Mihaela Rădulescu se mărita cu Ștefan Bănică junior, moment care a coincis și cu debutul său în televiziune. Diva de la Monaco a recunoscut tot timpul că a bifat unele intervenții estetice, însă toată lumea este de acord că schimbările sunt unele de bun simț, mai ales când privim fotografiile de acum 26 de ani.

Deși a intrat la mai multe facultăți – a studiat trei ani de U.N.E.F.S., doi de Filologie, unul de Psihologie și trei de Regie – Mihaela Rădulescu este dovada vie că poți ajunge undeva sus și fără prea multă școală.

La începutul anilor 1990, Mihaela Rădulescu a lucrat la Guvern, în cabinetul lui Dan Iosif, a fost și taximetristă o vreme, dar s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

Pe plan amoros, Mihaela Rădulescu nu s-a plictisit deloc. A fost căsătorită de trei ori. Prima oară cu Bogdan Rădulescu, bărbatul de la care a păstrat numele. După divorțul de primul soț, Mihaela a avut un mariaj mediatizat cu Ștefan Bănică, între 1997 și 1999.

Peste ani, cei doi s-au întâlnit în emisiunea „Dansez pentru tine”, unde Ștefan Bănică jr a complimentat-o pe fosta lui soție și i-a spus că nu a mai văzut-o niciodată dansând așa. Replica acidă vedetei nu a întârziat să apară și a demonstrat că nu și-a pierdut simțul umorului.

Gluma Mihaelei Rădulescu a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii de la PRO TV: „Pai da, că la nunta noastră eu am dansat cu alții, că tu cântai”.

După divorțul de Ștefan Bănică, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008.

Ghinioanele din ziua nunții Mihaelei Rădulescu și a lui Ștefan Bănică

Pe blogul său personal, Cristi Brancu a remememorat, acum ceva timp, trei semne rele din ziua nunții Mihaelei Rădulescu și a lui Ștefan Bănică.

Chiar în ziua cea mare, rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt, iar Ștefan Bănică Jr. a cântat la propria nuntă. Potrivit superstițiilor și tradițiilor, se spune că dacă mireasa își rupe sau își agață rochia în ziua nunții va avea probleme cu viitorul soț.

“Se desfăşoară o nuntă absolut normală, despre care ne putem da seama că au fost câteva semne pe care Ştefan nu le-a respectat, nici Mihaela nu le-a respectat şi poate de asta s-a ales praful de această căsătorie care a durat, practic, doi ani şi ceva.

Pentru că la nunta care a fost la biserică, rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt şi a fost cusută pe ea o rochie stil Doina Levintza. După care Mihaela Rădulescu povesteşte că ea la nuntă a dansat mai mult cu scena, pentru că Ştefan era pe scenă. Ori se spune că acel cântăreţ care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, a spus Cristi Brancu.

Totodată, al treilea semn pe care Cristi Brancu l-a menționat, a fost locația unde cei doi au mers în luna de miere, mai exact, la Marea Roșie, acolo unde Mihaela Rădulescu a făcut scufundări și a avut de tras din cauza juliturilor.

”S-a mai întâmplat ceva. Al treilea semn care putea să însemne ghinion: au făcut o lună de miere la Marea Roşie, unde Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care s-a ales cu niște julituri fantastice.

Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ştefan n-a  mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ştefan să facă un divorţ mai dur. Problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg şi după cum ştiţi cu Elan nu e bine să glumeşti. Prin urmare, totul s-a încheiat aşa cum se cuvine”, a încheiat Brancu.

La vremea respectivă, Ștefan Bănică jr. declara că presiunea mediatică a fost un factor destul de important în ruptura căsniciei lor.

„În vara asta am avut parte în presă, de un tam-tam nedorit, legat de despărțirea mea de Mihaela. Dacă îți pui pe tarabă lucrurile cele mai intime, înseamnă că orgoliul de-a apărea pe prima pagină a ziarelor e mai mare decât sensibilitatea unor emoții trăite cândva. Mă rog, fiecare înțelege în felul lui să-și câștige faima. La mulți există dorința de a-și construi pentru public o altă imagine decât cea reală”, susținea, pe atunci, Ștefan Bănică Jr., în cadrul unui interviu.

foto: Libertatea pentru femei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...